Вести

Производи

Контактирајте нас

• Пет највећих произвођача контејнера у Кини Пет највећих произвођача контејнера у Кини

2024-06-06

ЦГЦХ је свеобухватно предузеће за становање контејнера које интегрише дизајн, производњу и изградњу. Њихови производи покривају смештај контејнера, хотеле, одмаралишта, комерцијалну употребу и многе друге области, са својом изузетном занатом и јединственим дизајном домаћих и страних купаца. Контејнерске куће компаније демонстрирају квалитет и иновативност без премца. Они не само да оличавају мајсторство у свом дизајну, већ испуњавају и највише стандарде у индустрији у погледу функционалности и издржљивости. Сваки детаљ је пажљиво осмишљен како би се осигурао безбедан транспорт и заштита робе. У исто време, ове контејнерске куће такође показују јединствен естетски дизајн који их чини и визуелном посластицом. И по изгледу и по перформансама, ове контејнерске куће су пример у индустрији и стекле су добру репутацију за компанију, а истовремено доносе неупоредиву вредност и задовољство купцима.

Више
  • Које су предности контејнерских кућа? Које су предности контејнерских кућа?

2024-05-28

Које су предности контејнерских кућа? (1) Погодан транспорт, посебно погодан за јединице које често мењају тачке изградње; (2) Јака и издржљива, све састављена од челика, са јаком сеизмичком отпорношћу и отпорношћу на деформације; (3) Перформансе заптивања су добре, а строги производни процес чини да ова мобилна соба има добру водонепропусност; (4) Мобилна соба је заснована на стандардној челичној шасији, која се може извести из многих комбинованих простора. Као што су соба за састанке, спаваоница, кухиња, тоалет и тако даље. Стандардна ширина је 2,4 метра, висина 2,2 метра, а дужина од 4 метра до 12 метара. (5) Погодно растављање, супериорне перформансе, стабилне и чврсте, добре ударне перформансе, водоотпорне, спречавање пожара и корозије, мала тежина. Кућа је цела конструкција, са рамом, а зид је челична плоча, која се може завршити са дрветом и може се мигрирати као целина.

Више
  • Зашто су контејнерске куће важан корак ка зеленој будућности Зашто су контејнерске куће важан корак ка зеленој будућности

2024-05-22

Употреба одбачених контејнера као материјала у изградњи контејнера не само да штеди материјале, не само да штеди ресурсе, већ и смањује стварање смећа и загађење животне средине. Истовремено, брза конструкција и карактеристике демонтаже контејнерских зграда такође их чине ефикасним грађевинским обликом.

Више
  • Дом је тамо где је мама – ЦГЦХ контејнерска кућа Дом је тамо где је мама – ЦГЦХ контејнерска кућа

2024-05-20

Срећан дан мајки! Време лети, а ми растемо у бескрајној љубави и бризи наше мајке. Међутим, тешко је пронаћи осећај припадности када учим или радим напољу, тако да је изузетно важно да имам мало место где се могу загрејати и опустити након напорног дана. Наша контејнерска кућа ЦГЦХ може вам пружити топло и удобно животно окружење да бисте се осећали као код куће.

• Предност ЦГЦХ контејнерске куће Предност ЦГЦХ контејнерске куће

2024-05-18

Извештај пружа детаљну студију контејнерске куће ЦГЦХ. Контејнери се израђују од челика, олова и других метала, а израђују се и од стаклених влакана или пластике високе чврстоће. Према структури, разликују се затворени контејнери, отворени контејнери и преклопни контејнери.

Више

Добити најновију цену? Одговорићемо у најкраћем могућем року (у року од 12 сати)